NYA KLÄDER HAR KOMMIT!

JAA! Min röda polka dot klänning kom idag :3 + peruk. Bilder kommer imorgon. Ska beställa nya knästrumpor och en ny skjorta och en kappa på bodyline :D Snart. Ska tigga pengar från mamma ^^

omg!

Bara någonting som jag var tvungen att skriva :3 Vi ska få skoldatorer "en-till-en-dator" :D Ska bli super kul att lära sig sakerna via datorn istället för bajs sakerna D: Jaja. Mac äre då :D Inte för att direkt fattar dom men ändå xD Ska också ha HP på den :) typ...Fattar inte riktigt vad dom menade xD Så jag ska i alla fall ha extra undervisning så att jag är säker på hur man skiftar från mac till HP på datorn...Som sagt...fattar inte.
Hajdo :D

Skadade mig på Idrotten D:

Ja, Hejsan. Skadade mig på idrotten idag i skolan. Så nu går jag runt med ett stort brännsår som är helt rött och blått på knäet. Och sen i morse så fick vi reda på att det inte var någon matte...Men sen skulle jag ha samma lärare efter den lektionen men jag gick ändå till skolan för att jag trodde att det skulle vara vikarie. Men gissa vad? Det var det inte D: Och sen efter den lektionen skulle vi ha lunch men jag palla inte gå hem såklart så jag bosatte mig på Mc Donalds tillsammans med Elin och Emma som också hade kommit till skolan :D Både frukost och lunch på Mc (H)
Anyway.. Bilden....JAG HATAR BILDEN... Eller nej, det är bild läraren som är ett problem. Hon är PIIP jobbig och störd, handikappad, ful, äcklig, sur, apig, störig, cp, aphuvud. Jag lovar, hon hatar mig, så nu hatar jag henne precis lika mycket.
På svenskan satt jag och några kompisar ute i korridoren istället. Ritade på min kompis sån...hm, mapp typ med en Wb-penna :3 ritade typ space människor :D Riktigt fint blev det. Sedan skrev jag en fin dikt på baksidan till bilden.
Jaja...Har inget mer att skriva :8( Känner mig trött...JOO! Föresten, vi som går i sjuan på fäladen ska snart få skoldatorer :DDDDDD JIPPIE. Bort med alla äckel böcker och fram med datorerna.

Trött

Hejsan!
Har inte gjort något i dag heller. Funderar på att kanske vara sjukt aktiv på bloggen efter jul.

Första Advent!

Då äre första Advent ^^ Riktigt mysigt. Tänk att det snart är Julafton :3

Hej!!!

Haha, nu hade jag tänkt att börja skriva i bloggen och fixa en blogg design.
Har precis pyntat rummet med några julstjärnor :3 Bild på det kommer senare.
Idag har jag inte gjort ett skit typ...Har suttit vid gSm som vanligt och slitit extra hårt med tidningen där.
Min lilla syster har fått en hamster...igen...Jag tvivlar på att hon kommer ha kvar den.
/Jolia

Välkommen till min nya blogg!

.

RSS 2.0